Loading Image

Onderhoud

Cross browser ondersteuning

Om op internet te komen heb je een programma nodig. Die zijn er veel verschillende, bijvoorbeeld: Internet Explorer, Google Chrome of Firefox. Ongeacht welk programma, een website moet toch werken. Deze programma’s interpreteren de websitecode allemaal anders. Door dit te controleren en voor elk programma individueel waar nodig aanpassingen te doen ziet uw website er overal hetzelfde uit.

Responsive Design

Elke website dient tegenwoordig bereikbaar te zijn op zowel computer als bijvoorbeeld telefoon. Door een ander design te maken voor elk beeldformaat lijdt uw website hier niet onder.

Gebruiksvriendelijkheid

Het is van belang dat een website goed in elkaar zit, zodat een bezoeker niet gefrustreerd kan worden door de werking van bijvoorbeeld knoppen en links.

Toekomstgericht

Door met de tijd mee te gaan is het niet nodig om na een korte periode uw website weer te vervangen. De nieuwste technieken en designs worden toegepast zodat uw website niet snel verouderd.

Snelheid optimalisatie

Hoe vervelend is een website die langzaam reageert? Door een lage snelheid gaan potentiële klanten al snel verder kijken.


Natuurlijk zijn er andere onderdelen waar rekening mee gehouden wordt tijdens het realiseren van een website, echter zijn dit de belangrijkste. Wilt u meer informatie neem dan contact op via de website of via info@upgr8.nl.

Home